Kernen i den klassiske Pilatesmetode er core træning og præcise, kontrollerede bevægelser. Dette ikke kun styrker dine muskler, men forbedrer også din kropsholdning og øger din kropsbevidsthed. Pilates har vist sig at have positive virkninger ud over træningslokalet ved at lindre rygsmerter, reducere stress og fremme en overordnet følelse af velvære.

Pilates instruktør guider kvinde igennem øvelse
Pilates instruktør guider kvinde igennem øvelse
Pilates instruktør guider kvinde igennem øvelse

Du fortjener et liv uden smerter

En-til-en fokuseret træning

 På vores private sessioner er du i centrum, og vi skræddersyr et program specielt til dine behov og træningsmål.

I løbet af timen guider vi dig gennem øvelser inden for det klassiske Pilates-repertoire på forskelligt udstyr, herunder måtte, cadillac, reformer, wunda chair, spine corrector og small arm chair.

Hvert stykke udstyr har unikke egenskaber, der giver dig kropslig feedback, mens de store og stabiliserende muskelgrupper styrkes. Privat træning er fantastisk for alle, der ønsker lidt ekstra opmærksomhed eller måske døjer med skader eller sygdom. Vi glæder os til at skabe en træningsoplevelse, der passer perfekt til dig.

Smilende kvinde træner pilates på måtte
Smilende kvinde træner pilates på måtte
Smilende kvinde træner pilates på måtte

Opnå smidighed, styrke og forbedret velvære

Små hold med nærvær

Hos Frog får du en unik træningsoplevelse, hvor du træner sammen med maksimalt 7 andre på et hold. Den lille gruppestørrelse sikrer, at træningen bliver personlig, og vores dedikerede underviser har altid fokus på dig, klar til at guide og korrigere dig undervejs.

I løbet af en time bliver du introduceret til det klassiske Pilates-repertoire, og vi anvender forskelligt udstyr som Magic Circle, håndvægte og meget mere for at gøre træningen varieret og effektiv.

Vores hold er åbne for alle, uanset niveau, da vi konstant kan tilpasse øvelserne, så de passer præcist til din krop og dine behov. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Frog på et af vores hold – hvor træningen er både sjov og udfordrende.

To smilende gravide kvinder der træner pilates
To smilende gravide kvinder der træner pilates
To smilende gravide kvinder der træner pilates

Styrk din krop til den kommende fødsel

Styrk din krops forberedelse til den kommende fødsel

Vi tilbyder gravid pilates, der både er sikker og specielt designet til kvinder i alle stadier af graviditeten. I vores time fokusere vi både på vejrtrækning, dyb core-aktivering, samt styrkende og stabiliserende øvelser, der hjælper med at understøtte enhver graviditet, og som gør dig klar til den forstående fødsel og restitution efter fødslen. Disse timer er lærerige, sikre og sjove og vil støtte dig til at være stærk og energisk gennem din graviditetsrejse.Smilende mor der krammer sin baby
Smilende mor der krammer sin baby
Smilende mor der krammer sin baby

Genfind din styrke og opnå bedre velvære efter fødsel

Baby Mamma er et 8 ugers efterfødselstrænings forløb specielt skræddersyet til dig, der lige har født.

 Gennem vores forløb vil vi give dig, som nybagt mor den støtte og instruktion, du har brug for for at genopbygge styrke, bækkenstabilitet, kropsholdning og fleksibilitet efter din graviditet og fødsel.

Du vil både ved holdstart og afslutning blive tjekket for rectus diastase også kaldet delte mavemuskler. Derudover vil du også have en god grund til at komme ud af huset og møde nogle skønne kvinder og babyer, samt få en kaffe i nabolaget efter timen.

To grinende kvinder der dyrker pilates
To grinende kvinder der dyrker pilates
To grinende kvinder der dyrker pilates

Invester i dit helbred med vores skræddersyede forløb

Designet til at forbedre både fysisk styrke og mental velvære. Vores studietilbud giver op til 10 personer mulighed for en intim træningsoplevelse, hvor fokus er på individuel udvikling og gruppedynamik.

Vi bringer også vores ekspertise ud til virksomheder, der ønsker at fremme en sund arbejdskultur. Et fast forløb sikrer kontinuitet i træningen og styrker holdets samhørighed, hvilket fører til hurtigere progression. Vores priser er efter aftale, og vi tilpasser træningen til virksomhedens behov. Investér i et Pilates forløb, der ikke kun styrker kroppen, men også skaber en positiv og energifyldt atmosfære i din virksomhed.

Tilmeld dig vores liste for at få opdateringer og nyheder

Guldbergsgade 29C, st. th.
2200 København N